banner banner banner

Росія завдала третього масованого удару по бойовиках у Сирії

Бомбардувальники Ту-95МС випустили 12 крилатих ракет по об'єктах ІДІЛ

Начальник головного оперативного управління Генштабу Андрій Картаполов повідомив, що слідом за масованими ударами 17 і 18 листопада авіація РФ завдала третій удар по терористах в Сирії. Про це повідомляє ТАСС.

"Сьогодні в 9:00 мск (8:00 за Києвом) ВПС Росії завдали третім масований авіаційний удар по незаконним збройним формуванням на території Сирії. Цілями для поразки стали склади ПММ, завод з виробництва вибухових речовин, командний пункт і штаб квартира організації ІГІЛ", - сказав Картаполов.

Крім того, бомбардувальники Ту-22М3 атакували шість об'єктів в сирійських провінціях Ракка і Дейр-ез-Зор. "Цілями стали об'єкти нафтопереробки терористів на території, контрольованій організацією ІLІЛ, склад боєприпасів і майстерня з виробництва та ремонту мінометів. Станом на 17:00 мск (16:00 за Києвом) виконано 60 бойових вильотів і 138 об'єктів знищено", - сказав Картаполов.

Як повідомлялося раніше, причиною катастрофи російського лайнера А321 над Сінаєм став теракт. Після чого президент РФ Володимир Путін пообіцяв знайти і покарати винуватців. А також доручив продовжити бомбардування позицій ІДІЛ в Сирії.

Джерело: 112.ua

відео по темі

Loading...


Новини за темою

Віджет партнерів

d="M296.296,512H200.36V256h-64v-88.225l64-0.029l-0.104-51.976C200.256,43.794,219.773,0,304.556,0h70.588v88.242h-44.115 c-33.016,0-34.604,12.328-34.604,35.342l-0.131,44.162h79.346l-9.354,88.225L296.36,256L296.296,512z"/>