З квітня у київських ресторанах почнуть підвищувати ціни

У середньому поїсти в закладі стане дорожче на 10%

Фото з відкритих джерел

У квітні-травні столичні заклади громадського харчування почнуть підвищувати ціни. Про це повідомила керівник компанії "Ресторанний консалтинг" Ольга Насонова, передає UBR. Це пов'язано зі знеціненням гривні і, як наслідок, подорожчанням імпортних та вітчизняних продуктів. "Рестораторам вже почали надходити "листи щастя" від постачальників з новими прайсами на продукцію. Особливо активно змінюють ціни продавці імпортного алкоголю. Наприклад, за останні пару тижнів закордонне пиво подорожчало на 5%. Дорожчають також імпортні риба і морепродукти, овочі та фрукти", — розповідає Насонова.

За її словами, ціни будуть підвищувати поступово, щоб перевірити реакцію клієнтів. У підсумку ресторатори планують підняти вартість страв на 10%.

Насонова зазначила, що за 2 роки ціни в закладах Києва зросли на 50%. На певні продукти подорожчання особливо не поширилося, наприклад, на чай і каву.

Новини за темою: Масний тиждень у Києві: святкові фестивалі столиці

Раніше повідомлялося, що у Голосіївському районі Києва відкрили кав'ярню для велосипедистів. У закладі можна відпочити, пройти технічний огляд і подивитися змагання з циклокросу.

Джерело: ubr.ua

відео по темі

Loading...


Новини за темою

Віджет партнерів

d="M296.296,512H200.36V256h-64v-88.225l64-0.029l-0.104-51.976C200.256,43.794,219.773,0,304.556,0h70.588v88.242h-44.115 c-33.016,0-34.604,12.328-34.604,35.342l-0.131,44.162h79.346l-9.354,88.225L296.36,256L296.296,512z"/>