banner banner banner

Третина закладів громадського харчування в Києві повинна на деякий час закритися, - Держпродспоживслужба

Такі результати проведеної перевірки

З відкритих джерел

У Києві третина закладів громадського харчування повинна на час закритися, щоб провести санітарні заходи та виправити недоліки. Такі результати перевірки, проведеної 1 липня Держпродспоживслужбою, передають "Українські новини".

Згідно з інформацією видання, в суботу фахівці Держпродспоживслужби провели перевірки санітарного стану об'єктів громадського харчування в Києві. За результатами перевірки, 30% закладів мають тимчасово закритися для проведення санітарних заходів і усунення недоліків.

За даними лабораторних досліджень, можливим етіологічним чинником є збудник сальмонельозу.

Сьогодні стало відомо, що кількість отруєних суші в Києві зросла до 34. Поліція порушила кримінальну справу за статтею "Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь".

Джерело: 112.ua

відео по темі

Loading...


Новини за темою

Віджет партнерів

d="M296.296,512H200.36V256h-64v-88.225l64-0.029l-0.104-51.976C200.256,43.794,219.773,0,304.556,0h70.588v88.242h-44.115 c-33.016,0-34.604,12.328-34.604,35.342l-0.131,44.162h79.346l-9.354,88.225L296.36,256L296.296,512z"/>