Британські пивовари навчилися варити пиво з хлібних відходів

Поки пивоварня працює собі в збиток

PRI

Британська пивоварна компанія Toast Ale налагодила виробництво пива з харчових відходів. Про це пише PRI.

При виготовленні напою використовують непотрібні окрайці, які викидають виробники сендвічів, а також незатребувані залишки хліба з пекарень.

У виданні зазначають, що за рахунок цього пивоварам вдається економити на інших інгредієнтах. 

"Ми замінюємо третину ячменю, який знадобився б в іншому випадку, і знаходимо застосування хлібу, який будуть викидати", — затверджує Луїза Зіан, що відповідає в Toast Ale за брендинг і фінанси.

Крім того, на думку компанії, це виробництво зменшує кількість харчових продуктів, які викидають.

Водночас поки пивоварня є збитковою.

Зазначимо, що в британському Northampton ресторан Saffron розшукує відвідувача, який заявив про бажання одружитися на курці каррі.

Джерело: 112.ua

відео по темі

Новини за темою

Новини партнерів

Загрузка...

Віджет партнерів