banner banner banner banner

Російський ринок акцій виріс на тлі виступу Путіна

Індекс Московської біржі досяг максимального значення під час виступу президента РФ

Фото з відкритих джерел
Індекс Московської біржі 18 березня виріс до 1314,54 пунктів станом на 17:33 мск (15:33 за Києвом). Порівняно з початком торгів індекс виріс на 2,3%.

Максимального за день значення індекс Московської біржі досяг у 15:50 мск (13:50 за Києвом) і склав 1317 пунктів.

Відзначимо, сьогодні в 13:00 за київським часом (15:00 мск) почався виступ президента Росії Володимира Путіна в Раді Федерації РФ, під час якого він багато говорив про ситуацію в Україні, події в Криму і інших регіонах України, "бендеровщину", позиції західних країн. Після виступу Путіна керівництво Росії і Республіки Крим підписали договір про входження Криму і Севастополя до складу РФ.

Повну версію звернення Путіна читайте на порталі 112.ua.

Джерело: 112.ua
Loading...


Новини за темою

Віджет партнерів

d="M296.296,512H200.36V256h-64v-88.225l64-0.029l-0.104-51.976C200.256,43.794,219.773,0,304.556,0h70.588v88.242h-44.115 c-33.016,0-34.604,12.328-34.604,35.342l-0.131,44.162h79.346l-9.354,88.225L296.36,256L296.296,512z"/>